Dagbok!!

Dato: 20.2.2011:  Igår bestemte jeg meg for å lage nytt design på hjemmesiden min da jeg ikke var helt fornøyd med malen jeg brukte sist.

Så nå har jeg fått gjort mesteparten av arbeidet med hjemmesiden. Jeg blir ikke å legge ut noen bilder på bildesiden før jeg har tatt nye bilder av Lakota da de jeg har lagt lenge ute på nettet.

Ellers så blir resten av siden oppdatert når tiden er der.

Lakota hilser til slekt og venner !

 

Dato: 13.03.2011:

Idag har fått lagt ut den nye hjemmesiden med nytt domenenavn. Denne siden er nå blitt helt og holdent Lakota sin egen hjemmeside og jeg har min egen hjemmeside.

Naboen fortalte meg idag at det er blitt knust flasker på stein ved et skilt på gressbakken ved garasjen vår. Jeg ble en god del varm i toppen for det virker ikke som om ungdommene eller de personene som har knust flaskene har tenkt på konsekvensene av det. Det er tross alt en god del hunder og andre katter som ferdes og som vil lukte der osv. Både tamme og ville dyr kan skjære seg på glassbråttene og det burde alle som synes det er artig å knuse flasker tenke på.

Dato: 06.02.2012:

Idag har jeg og matmor gått tur og da trente vi med klikkeren som matmor har. Jeg liker å trene med klikkeren for da vet jeg at godter er på tur. Matmor sier at jeg er et matvrak siden jeg vil ha alt som spises kan. Tilbake til dagens tur og trening.

Matmor klikket noe voldsomt da jeg så at jeg kom andre mennesker i møte med oss. Jeg holdt meg rolig og bare ventet på godteriet nam nam. Vi traff på 2-3 hunder og den første brydde jeg meg ikke om siden at matmor klikket  i vei da jeg var rolig. Men da vi gikk videre derfra så ble jeg opptatt av de som kom bak oss og matmor stoppet opp og ventet der bæsjposen min lå. Da matmor så at det var 2 små hunder og jeg ble litt vill, så dro matmor meg med bort fra dem. Jeg måtte bare bjeffe og kjefte på de to småvovsene.

Jeg har forresten begynt på "skole". Matmor har dradd meg med til byen på torsdagene for å lære meg å gå forbi andre hunder uten å må bjeffe/kjefte på dem. Synes at "skoletimen" er helt topp da det vanker masse godteri på meg. Det er ho bæstmor som er sjåfør på "skolekveldene" jeg er på.

Til slutt så må jeg hilse til alle mine vovsevenner og til slekta mi!!

Voff voff fra Lakota.

Dato 06.07.2013:

Beklager at jeg ikke har fått oppdatert dagboken. Du skjønner det at ho matmor har okkupert pcen og jeg har ikke kommet til.Nå når matmor er borte fra pcen et øyeblikk så benytter jeg sjangsen til å skrive i dagboken.

Det som har skjedd sist jeg skrev i ddagboken er at jeg har vært mye borte fra matmor. Noen måneder etter siste skriverier i dagboken så dro matmor til Trondheim og tok en operasjon. Matmor sa at operasjonen heter hornhinnetransplantasjon. Navnet sier meg ingenting og det eneste jeg vet er at det må være noe med øyet.

Har vært mye hos han bæstfar og ho bæstmor etter matmors operasjon. Jeg har til og med bodd hos en familie på søløyvannet. Der har jeg bare storkoset meg, men jeg likte ikke da de fikk en annen hund i huset. Da måtte han bæstfar hente meg.

Nå er jeg kjempelykkelig over å ha kommet hjem til matmor igjen. Det eneste som jeg savner er kosen i armkroken i sengen hos ho matmor. Matmor har sagt at når stingene på øyet sitt er tatt så får jeg lov å ligge i armkroken og kose meg.

Matmor er veldig streng synes jeg. Ikke får jeg lov til å løpe til ytterdøra å kjefte på lyder osv. Ikke får jeg lov til å kjefte på andre vovser og katter.

Jeg gleder meg til matmor blir ferdig med mariusgenseren hun holder på å strikke til meg. Hun har bare føttene igjen å strikke i tillegg til å sy inn trådene. Matmor sier hun skal ta bilde av meg med genseren på og legge det ut her på hjemmesiden og facebook. Vet nå ikke helt hvorvidt jeg liker at matmor legger ut bilder av meg på nettet.

Matmor har fortalt meg at jeg skal på hotell nå i høst. Trives jeg der så skal jeg være der i ei uke i februar har matmor sagt til meg. Vet ikke helt hva jeg synes om å være på hotell uten matmor.

Ønsker alle mine hundevenner og slektninger en God Sommer!!

Voff voff fra Lakota.


Tilbake til Forsiden